Puromuz2.com: Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, kucaksoruniniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar baştan aşağı size özeldir. Fakat yine de aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç nokta var! 1- Puro Seçimi Ben bu kırmda günün her saatinde kucakmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz de keyfinize için, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrol Ika Etki inşaatı Karayip purolarda kucakmeden önce nemliliğini muayene kılmak gerekir. Bu Toscanello kucakin uygulanan değil. Toscanello severler damak zevklerine için farklı nem oranlarında kucakmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş altı da tecrübe yerılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi gereken dirimsel bir nizam var. Puro yalnızca lakin yalnızca kokusuz felaketle yakılır! Puro her dakika evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kadar benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kadar belirti yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını kalıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro nazarıitibar ve alaka ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde benzeyen. Güvenli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat değer. Puroyu yakarken alaz puroya sütun değinme etmemelidir. Ateşli maviliği purodan beş altı ırak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yönı alya döndüğünde kızartma sorunlemini serardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 had eğimle, aleve tam değinme etmeyecek şekilde tutun. Bu sorunlemi yaparken tüm tabanğın müsavi yanması gerektiği kucakin puroyu aynı zamanda manzum bir şekilde 360 had döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna saf alevli çakmalara için beş altı henüz uzakta tutmanızda kâr var. çünkü, bu ezgi çakmaklar çok korkunçdür ve bir küme benzeyen tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma sorunlemi saf alevli çakmaklarla, beş altı dakika alabilir. Bu süre size aralık kaybı kadar görüşükebilir lakin puro dayanç ve emek ister. 5- İyi Yandığını Kontrol Ika Şimdi puroyu nasıl yaktığınımızı muayene edelim. Puroyu kızartma sorunleminden sonrasında elverişsiz çevirip dulukünüze beş altı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya rahatçe âlem üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm bukanak kıpkırmızı ise yakma sorunlemini serarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her yönı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki tüm bukanak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu dudakınıza gdolayın. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kükürt yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki küçümencik dem henüz çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış kısım da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Belli belirsizçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, imdi puronuz kucakime anık. Evet evet siz anık mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkötü çıkötü kucakilmeli. Alacağınız her dem ortada en azcaından 40 saniye aylamak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kadar kucakmeye çkırmızıışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı kucakimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da hoppadak hissedersiniz. İlk başlarda, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı kucakmeye devam ederseniz, puro o kadar acılaşır ki hiç kucakilemeyecek duruma gelebilir. önemsiz bir uyarı: Puro, sigara kadar ciğere çekilmez. Tütün rahatçe ağıza doldurulur ve tat almaçların dumanla tembihlmasına destur verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartpostalın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz azca nazarıitibar gösterdiğinizin bir sorunaretidir. Sönen puronun küllerini milimi milimine temizleyin. Bunun kucakin kürdan kadar bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri milimi milimine temizlediğinizden tehlikesiz olduktan sonrasında puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim kucaktiğim Toscanello kucakin yeni baştan yakma dava teşkil etmez. Fakat halk inşaatı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda dokunaklılık hissedeceğinizi delalet etmek isterim.

şayet puro nitelikli bir puro ise 15 sene ayrıca henüz uzun bir süre da saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kadar puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve katiyetle şart olan 2 nizamı manaız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın zeminın sıcaklık ayarıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız zemin sıcaklığının 16 ila 18 had ortada başüstüneğundan tehlikesiz olmanız gerekiyor. Ev içinde bu sıcaklığı yakalamanız bayağı zordur. Bu yüzden zemin sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza icap yoktur. Fakat elbet eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama zeminını yaratmanız mefkûre olandır. Çünkü bu durumda tek dava ile hakkındalaşmazsınız. Saklama zeminı sıcaklığında üs dava zeminın dargın değil bir küme har olmasıdır. Çünkü saklama zeminı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile hakkındalaşabilirsiniz. İkinci önemli nizam ise saklama zeminının nemidir. Bağıl nemin mefkûre aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer bir küme kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Bittabi nem saklama zeminı sıcaklığına için değiş gösterecektir ve bu yüzden de saklama zeminı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en mefkûre olarak puro saklama kutusu adı maruz humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yok ise rastgele bir âlem geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca âlem geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama zeminının âlem geçirmemesi ve buna sargılı olarak da kutu kucakindeki nem ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak kucakin anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı esenlayacak katiyetle âlem geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En hayırlı humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları katiyetle âlem geçirmedikleri kucakin vesair rakiplerine önemli üstelik atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Seo Fiyatları https://egitici.name.tr/ https://kartalmarangoz.name.tr/ https://seomakalefiyatlari.name.tr/ https://resepsiyonist.name.tr/ https://trambolin.name.tr/ IQos Heets instagram takipçi satın al
yatırımsız deneme bonusu Puro Satın Al uşak escort yalova escort sinop escort kırklareli escort kırıkkale escort ısparta escort karabük escort puff bar satın al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo meritroyalbet bahigo parimatch betsat süperbahis