Puromuz2.com: Türkiye Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, kucakemekiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar top size özeldir. Fakat gine de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç benek var! 1- Puro Seçimi Ben bu hatmda günün her saatinde kucakmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz de keyfinize bakarak, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Muayene Etme Yabancı inşaatı Karayip purolarda kucakmeden önce nemliliğini kontrol eylemek gerekir. Bu Toscanello kucakin muteber değil. Toscanello severler damak zevklerine bakarak farklı nem oranlarında kucakmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş on da deneme katılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi müstelzim önemli bir kaide var. Puro sadece yalnız sadece kokusuz hınçle yakılır! Puro her saat ya büfecir gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo gibi benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler gibi işaret yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını sözıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilgi ve alaka icap. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde yakın. Sakıncasız olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken yalaz puroya sütun dokunuş etmemelidir. Ateşin maviliği purodan beş on ırak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her tarafı alya döndüğünde kızartma emeklemini mirardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 rütbe eğimle, aleve tam dokunuş etmeyecek şekilde tutun. Bu emeklemi yaparken bütün ayağın yeksan yanması gerektiği kucakin puroyu aynı zamanda manzum bir şekilde 360 rütbe döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna doğal alevli çakmalara bakarak beş on henüz uzakta tutmanızda kâr var. çünkü, bu suret çakmaklar çok etli canlıdür ve ziyade yakın tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma emeklemi doğal alevli çakmaklarla, beş on saat alabilir. Bu süre size saat kaybı gibi nazarükebilir yalnız puro çıdam ve himmet icap. 5- İyi Yandığını Muayene Etme Şimdi puroyu kesinlikle yaktığınımızı kontrol edelim. Puroyu kızartma emekleminden sonra sert çevirip façaünüze beş on yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya sıkıntısızçe cazibe üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün kıç kıpkırmızı ise yakma emeklemini mirarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her tarafı tam yanmamışsa, doğrusu bütün kıç kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu munsapınıza götürün. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kibrit veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki bayağı soluk henüz çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış hizip da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Hoppaçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, daha çok puronuz kucakime amade. Pekâlâ ya siz amade mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıesmer çıesmer kucakilmeli. Alacağınız her soluk arasında en azından 40 saniye eğlenmek gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara gibi kucakmeye çtuzakışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı kucakimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da vakit kaybetmeden hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı kucakmeye devam ederseniz, puro o denli keskinlaşır ki hiç kucakilemeyecek duruma gelebilir. Küçümencik bir uyarı: Puro, sigara gibi ciğere çekilmez. Kötü sıkıntısızçe ağıza doldurulur ve dilsiz müşteriların dumanla ikazlmasına onay verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çısütsüzın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz az ilgi gösterdiğinizin bir emekaretidir. Sönen puronun küllerini evire çevire temizleyin. Bunun kucakin kürdan gibi bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri evire çevire temizlediğinizden emin olduktan sonra puronuzu yeniden yakmayı deneyin. Benim kucaktiğim Toscanello kucakin yeniden yakma problem örgütleme etmez. Fakat ahali inşaatı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda kederlilik hissedeceğinizi izhar etmek isterim.

şayet puro nitelikli bir puro ise 15 sene ayrıca henüz uzun bir süre dahi saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar gibi puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve kategorik şpeş olan 2 kaideı medlulız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın platformın hararet dereceıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız platform sıcaklığının 16 ila 18 rütbe arasında olduğundan emin olmanız gerekiyor. Konut içinde bu sıcaklığı yakalamanız bayağı zordur. Bu yüzden platform sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza icap yoktur. Lakin pekâlâ şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama platformını yaratmanız ülkü olandır. Çünkü bu durumda hiçbir problem ile karşılaşmazsınız. Saklama platformı sıcaklığında hakikat problem platformın itici değil ziyade sıcak olmasıdır. Çünkü saklama platformı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği sorunu ile karşılaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise saklama platformının nemidir. Bağıl nemin ülkü aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet ziyade kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Kuşkusuz nem saklama platformı sıcaklığına bakarak değişim gösterecektir ve bu yüzden de saklama platformı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülkü olarak puro saklama kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde namevcut ise herhangi bir cazibe geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca cazibe geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama platformının cazibe geçirmemesi ve buna rabıtalı olarak da kutu kucakindeki nem ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak kucakin anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı sağlayacak kategorik cazibe geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En uz humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları kategorik cazibe geçirmedikleri kucakin özge rakiplerine kocaman başkalık atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Seo Fiyatları https://egitici.name.tr/ https://kartalmarangoz.name.tr/ https://seomakalefiyatlari.name.tr/ https://resepsiyonist.name.tr/ https://trambolin.name.tr/ IQos Heets instagram takipçi satın al
yatırımsız deneme bonusu Puro Satın Al uşak escort yalova escort sinop escort kırklareli escort kırıkkale escort ısparta escort karabük escort puff bar satın al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
puro satın al sigara satın al betsat casino bahis siteleri onwin bahigo canlı bahis betsat steroid satın al korsan taksi korsan taksi vbet sportsbet
https://escortnova.com/